Kiprollade uit de oven!

Bereid zelf een heerlijke kiprollade uit de oven!
Niets voor jou? Deel dit recept met anderen!
WhatsApp
E-mail
Facebook
Kiprollade

Boodschappenlijst

  • 1 kilo kiprollade
  • 400 gram champignons
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 kilo aardappel
  • 1 ui
  • 2 eetlepels Tijm, rozemarijn, paprikapoeder
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel zout
  • Onze producten in dit recept

    Kipcorns van Jan van Ee Poelier
    Kipcorn 10 st.
    Per 10 stuks
    9,99
    Frikandel van Jan van Ee Poelier
    Frikandellen 10 st.
    Per 10 stuks
    4,99
    Chicken fillets burger van Jan van Ee Poelier
    Chicken Fillets Burgers
    Per kg
    11,99
    Crispy chicken bites van Jan van Ee Poelier
    Crispy Chicken Bites
    Per kg
    11,99
    Kiphaasjes southern fried van Jan van Ee Poelier
    Haasjes Southern Fried
    Per kg
    11,99
    Katsu van Jan van Ee Poelier
    Katsu
    Per kg
    12,99
    Karaage van Jan van Ee Poelier
    Karaage
    Per kg
    12,99
    Kipgehakt van Jan van Ee Poelier
    Kipgehakt (st.)
    Per 500 gram
    5,49
    Karbonades 10 kg van Jan van Ee Poelier
    Karbonades 10 KG
    Per doos
    5,22
    Grillworst naturel ongegrild van Jan van Ee Poelier
    Grillworst Naturel Ongegrild
    Per stuk
    9,99

    Hoe je dit recept moet bereiden?

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 180°C. Verhit 1 eetlepel olie of roomboter in een braadpan. Bak de kiprollade rondom bruin aan (alleen kleuren, niet garen). Haal de rollade uit de pan en leg apart.
  • Voeg de gesneden champignons en fijngehakte teentjes knoflook toe aan de pan en bak dit 2-3 minuten zacht aan.
  • Maak 1 kilo aardappelen schoon en snijd in stukken. Doe ze in een grote kom. Voeg 1 versnipperde ui, 2 tl kruidenmix,1 tl zout, de gebakken champignons, 3 el olijfolie en 1 el citroensap toe. Schep alles goed om.
  • Leg de kiprollade in het midden van een grote ovenschaal en leg de aardappelmix eromheen.
  • Bak ca. 45 minuten in de oven. Laat de rollade na het bakken 10 minuten rusten onder aluminiumfolie. Verwijder het netje, snijd de rollade en serveer met de goudbruine aardappelen.
  • Meer recepten van Jan van Ee

    Oosterse noedels
    Oosterse noedels
    Kippensoep
    Kippensoep
    Sticky Chicken recept bij Jan van Ee Poelier
    Sticky Chicken