Oosterse noedels

Maak zelf overheerlijke noedels met kip, koriander en limoen.
Niets voor jou? Deel dit recept met anderen!
WhatsApp
E-mail
Facebook
Oosterse noedels

Boodschappenlijst

  • 200 gram kipfilet
  • 1 zakje noedels
  • 75 gram groene asperges
  • 75 gram peultjes
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 1 lente-ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el pindakaas
  • 1 el sojasaus
  • 2 schijfjes limoen
  • 1 tl vloeibare zoetstof
  • 1 handje koriander
  • 2 cm verse gember
  • Onze producten in dit recept

    Kiphaasjes van Jan van Ee Poelier
    Kiphaasjes
    Per kg
    10,99

    Hoe je dit recept moet bereiden?

  • Snijd de asperges door de helft. Haal de uiteindes van de peultjes af. Snijdt dan de kastanjechampignons, lente-ui en limoen in stukjes.
  • Kook de noedels voor 10 min. Verhit de pindakaas in een wokpan, fruit de knoflook, rode peper en gember ongeveer 2 min. Snijd de kipfilet in stukjes, voeg toe aan de wokpan. Daarna kunnen de groenten en lente-ui toegevoegd worden. Bak ongeveer 5 min mee.
  • Meng intussen sojasaus met vloeibare zoetstof om de sojadressing te maken. Giet de noedels in de wokpan en breng op smaak met zout en peper en de sojadressing.
  • Serveer de noedels met koriander en limoen. Eetsmakelijk!
  • Meer recepten van Jan van Ee

    Kippensoep
    Kippensoep
    Sticky Chicken recept bij Jan van Ee Poelier
    Sticky Chicken
    Chicken Tonight met kiphaasjes
    Chicken tonight