Maak zelf overheerlijke noedels met kip, koriander en limoen.
30 min.
2 pers.
Niets voor jou? Deel dit recept met anderen!
WhatsApp
E-mail
Facebook
Boodschappenlijst
200 gram kipfilet
1 zakje noedels
75 gram groene asperges
75 gram peultjes
100 gram kastanjechampignons
1 lente-ui
2 teentjes knoflook
1 el pindakaas
1 el sojasaus
2 schijfjes limoen
1 tl vloeibare zoetstof
1 handje koriander
2 cm verse gember
Onze producten in dit recept
Kiphaasjes
Per kg
€10,99
Hoe je dit recept moet bereiden?
Snijd de asperges door de helft. Haal de uiteindes van de peultjes af. Snijdt dan de kastanjechampignons, lente-ui en limoen in stukjes.
Kook de noedels voor 10 min. Verhit de pindakaas in een wokpan, fruit de knoflook, rode peper en gember ongeveer 2 min. Snijd de kipfilet in stukjes, voeg toe aan de wokpan. Daarna kunnen de groenten en lente-ui toegevoegd worden. Bak ongeveer 5 min mee.
Meng intussen sojasaus met vloeibare zoetstof om de sojadressing te maken. Giet de noedels in de wokpan en breng op smaak met zout en peper en de sojadressing.
Serveer de noedels met koriander en limoen. Eetsmakelijk!