Maak zelf een overheerlijke kippensoep van kipkarbonades met wortels, bouillon, prei, ui, vermicelli en peterselie. Makkelijk recept en perfect voor koude dagen.
60 min.
4 pers.
Niets voor jou? Deel dit recept met anderen!
WhatsApp
E-mail
Facebook
Boodschappenlijst
2 kip karbonades
2 liter water
2 bouillonblokjes (kip)
2 wortels, in blokjes
1 prei, in ringen
1 ui, fijngesnipperd
100 gr vermicelli
Verse peterselie
Onze producten in dit recept
Karbonades
Per kg
€4,99
Hoe je dit recept moet bereiden?
Breng de kipkarbonades met 2 liter en de bouillonblokjes aan de kook. Laat zachtjes pruttelen tot het vlees gaar is (ca. 45 min).
Haal de kipkarbonades uit de pan, verwijder het bot en snijd het vlees in stukjes.
Voeg wortel, uit en prei toe aan de bouillon en kook 10 minuten.
Doe de vermicelli en het gesneden kippenvlees erbij en kook nog 5 minuten mee.
Breng op smaak met zout, peper en wat verse peterselie.