Kippensoep

Maak zelf een overheerlijke kippensoep van kipkarbonades met wortels, bouillon, prei, ui, vermicelli en peterselie. Makkelijk recept en perfect voor koude dagen.
Niets voor jou? Deel dit recept met anderen!
WhatsApp
E-mail
Facebook
Kippensoep

Boodschappenlijst

  • 2 kip karbonades
  • 2 liter water
  • 2 bouillonblokjes (kip)
  • 2 wortels, in blokjes
  • 1 prei, in ringen
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 100 gr vermicelli
  • Verse peterselie
  • Onze producten in dit recept

    Karbonades naturel van Jan van Ee Poelier
    Karbonades
    Per kg
    4,99

    Hoe je dit recept moet bereiden?

  • Breng de kipkarbonades met 2 liter en de bouillonblokjes aan de kook. Laat zachtjes pruttelen tot het vlees gaar is (ca. 45 min).
  • Haal de kipkarbonades uit de pan, verwijder het bot en snijd het vlees in stukjes.
  • Voeg wortel, uit en prei toe aan de bouillon en kook 10 minuten.
  • Doe de vermicelli en het gesneden kippenvlees erbij en kook nog 5 minuten mee.
  • Breng op smaak met zout, peper en wat verse peterselie.
  • Serveer warm, met een stukje stokbrood erbij.
  • Meer recepten van Jan van Ee

    Sticky Chicken recept bij Jan van Ee Poelier
    Sticky Chicken
    Chicken Tonight met kiphaasjes
    Chicken tonight
    Broodje kipburger met cheddar en tzatziki
    Broodje kipburger met cheddar en tzatziki