Gevuld stokbrood met kip

Dit stokbrood is perfect als lunch. Het is gemakkelijk te maken en heerlijk van smaak!
Niets voor jou? Deel dit recept met anderen!
WhatsApp
E-mail
Facebook
Gevuld stokbrood met kip

Boodschappenlijst

  • 200 gr. filet
  • 2 afbakstokbroden
  • 1 ui
  • 1,5 tl. kipkruiden
  • 1 paprika
  • 4 el. barbecuesaus
  • Geraspte kaas (naar smaak)
  • 1 el. olie
  • Onze producten in dit recept

    Filet van Jan van Ee Poelier
    Filet
    Per kg
    9,99

    Hoe je dit recept moet bereiden?

  • Verwarm eerst de over voor volgens de aangegeven temperatuur op de verpakking van de afbakbroden.
  • Snijd de paprika in kleine stukjes en snipper het uitje.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Breng de kip op smaak met de kipkruiden.
  • Verwarm een pan met de olie en fruit hier de ui en paprika kort in aan.
  • Voeg de kip toe en bak dit even 'dicht' in ongeveer 2-3 minuten.
  • Hol het stokbrood uit om daarna de binnenkant met een dikke laag barbecuesaus in te smeren.
  • Vul het stokbrood met de vulling en bestrooi naar smaak met geraspte kaas.
  • Leg het gevulde stokbrood in de voorverwarmde over voor ongeveer 10-12 minuten.
  • Meer recepten van Jan van Ee

    Kippensoep
    Kippensoep
    Sticky Chicken recept bij Jan van Ee Poelier
    Sticky Chicken
    Chicken Tonight met kiphaasjes
    Chicken tonight